Vakmanschap, daar draait het om

Plan een afspraak in

Mooie tegels binnen handbereik

Heeft u plannen om uw toilet, douche of badkamer te betegelen? Samen gaan wij uw huis omtoveren. Het begint allemaal met een gratis bezichtiging waar u met één van de vakmannen uw wensen bespreekt’. Hierna ontvangt u een vrijblijvende offerte

betegelen tegelzetbedrijf schinkel well

Ga voor de vloer of wand van uw dromen

Schinkel Tegelzetbedrijf heeft meer dan 35 jaar ervaring met het maken van tegelwerken in alle voorkomende varianten. Denk hierbij aan:

  • Tegels verwerken in cement en lijm voor zowel wand- als vloertegels.
  • Het verwerken van alle voorkomende formaten vanaf mozaïek tot grote maten.
  • Natuursteen vensterbanken en dorpels.
  • Tegels verwerken in zowel droge als natte ruimtes.
  • Restauratie natuursteenvloeren. Bijvoorbeeld: marmer schuren, polijsten en impregneren.
  • Aanbrengen van vloerverwarming.
  • Renovatieprojecten. 

cementdekvloer tegelzetbedrijf schinkel well

 

 

 

Cementdekvloer: Het begint bij de basis

Alles staat en valt met een goede basis. Dit geldt ook bij het plaatsen van tegelwerk. Onder elke tegel schuilt namelijk een egale laag cement.

Flexibel inzetbaar
Voor het maken van tegelvloeren en natuursteenvloeren heeft Schinkel Tegelzetbedrijf een mobiele zandcementinstallatie in gebruik. Dit is uiterst ideaal voor verdiepingsvloeren.

De installatie is zeer flexibel inzetbaar door de plaatsing op een kleine vrachtwagen. Zo zijn wij u ook van dienst op locaties waar de ruimtes beperkt zijn, zoals in een woonwijk of binnenstad.

Sneller, schoner en stabieler
De inzet van onze zandcementinstallatie voor tegelvloeren is sneller, schoner en stabieler dan de traditionele werkwijze. Het mechanische transport van het cement per slang zorgt dat er minder mankracht nodig is. Hierdoor zijn kruiwagens overbodig en het beperkt de vervuiling.

De juiste mengverhouding wordt geautomatiseerd aangestuurd om constante kwaliteit, afgestemd op de omstandigheden, steeds te waarborgen.

Zo leveren wij elke klus snel en perfect op.